Ernst Peeman nieuwe CFO bij Blauwhoed

Tuesday, March 10, 202008:19 AM
null
Ernst Peeman is de nieuwe financieel directeur bij Blauwhoed. Peeman startte in 2014 bij Blauwhoed als businesscontroller. 

Ernst Peeman nieuwe CFO bij Blauwhoed

Voor het faciliteren en uitvoeren van de groeistrategie van Blauwhoed vervulde Peeman vanaf 2018 de rol van investmentmanager. Hij nam vanaf begin dit jaar de rol als Chief Financial Officer (CFO) op interim basis waar. Per juli 2019 is hij formeel aangesteld als de nieuwe financieel directeur van de projectontwikkelaar. 

Peeman zal zich, naast zijn gebruikelijke werkzaamheden als CFO, bezighouden met het uitbouwen en verder professionaliseren van de investment structuren en het riskmanagement. “Ik zie het als een uitdaging om het Blauwhoedmerk beheersbaar en stabiel verder te laten groeien”, zegt de nieuwe CFO. “Met mijn achtergrond ben ik samen met het team in staat om snelle analyses te maken van complexe projecten op financieel, juridisch en fiscaal gebied. Daardoor kunnen we snel en wendbaar opereren binnen de strategische kaders van Blauwhoed.” 

Over Ernst Peeman

Peeman startte zijn loopbaan bij BPD, waar hij ervaring opdeed in procesmanagement en riskmanagement in project- en gebiedsontwikkeling. Peeman rondde vorig jaar zijn postdoctorale opleiding Master of Real Estate af.

null