Blauwhoed verwelkomt Frits de Koning

donderdag 04 juli 202409:12
null
Per 1 juli is Frits de Koning bij Blauwhoed als senior ontwikkelingsmanager aan de slag gegaan.

Met zijn passie voor projectontwikkeling en duurzaamheid is Frits vastbesloten om een blijvende en positieve impact te maken op nieuwe en gezonde leefomgevingen.

Eerder heeft hij verschillende functies vervuld bij ontwikkelaar AM en recent bij Ouwehand Bouw groep. Met ruim 20 jaar ervaring heeft Frits gewerkt aan diverse grote binnenstedelijke gebieden in steden als Alkmaar en Rotterdam. Over zijn stap naar Blauwhoed vertelt hij:

"Op andere manieren kijken naar gebiedsontwikkelingen vind ik fascinerend. Het levert vaak nieuwe en waardevolle inzichten op. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en vaardigheden in te zetten om leefomgevingen te ontwikkelen die bijdragen aan het welzijn van de bewoners."

Eltjo Bouwman, directeur ontwikkeling bij Blauwhoed, is verheugd over de komst van Frits: “Frits is een sterke persoonlijkheid die uitdagingen graag aangaat en vasthoudend is in het behalen van resultaten. Zijn doel- en actiegerichte aanpak, gecombineerd met toekomstgericht denken, past perfect bij Blauwhoed.”

Blauwhoed heet Frits van harte welkom en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking!