Bram Meijers als ontwikkelingsmanager gestart bij Blauwhoed

dinsdag 09 juli 202408:07
null
Met een aanstekelijke leergierigheid en een drive voor resultaat maakt Bram sinds 1 juli deel uit van het dynamische team van Blauwhoed.

Bram brengt de nodige ervaring en passie voor projectontwikkeling met zich mee. Opgedaan bij De Alliantie Ontwikkeling, waar hij vooral actief was in de frontlinie van ontwikkeltrajecten. Daarvoor heeft hij gewerkt aan diverse projecten bij ontwikkelaar AM. Sinds 2024 is hij tevens bestuurslid bij NEPROM New Gen, een initiatief voor jonge vastgoedprofessionals in samenwerking met brancheorganisatie NEPROM.

Bram wil werken aan mooie, waardevolle projecten en maatschappelijke meerwaarde creëren. "Bij Blauwhoed zie ik de perfecte kans om mijn analytische vaardigheden en mijn passie voor duurzame ontwikkeling in te zetten. Blauwhoed durft anders te denken en kijkt naar de toekomst. Dit spreekt mij enorm aan." Aldus Bram.

Eltjo Bouwman reageert enthousiast op Bram's komst: "Bram brengt een unieke combinatie van doelgerichtheid, initiatiefrijkheid en harmonieuze samenwerking met zich mee. Zijn vermogen om complexe vraagstukken te analyseren en effectieve oplossingen te vinden is van grote waarde voor ons team."