Ontmoet directiesecretaresse Denise Bijleveld

woensdag 18 mei 202209:50
null
Denise Bijleveld, nieuwe collega bij het secretariaat van Blauwhoed.

Ontmoet onze collega Denise. Enkele maanden geleden is zij bij Blauwhoed begonnen als directiesecretaresse van de directeur ontwikkeling Anton Schalken. Denise is een zeer betrokken persoon en vindt het belangrijk om elke collega te kennen en op de hoogte te zijn van de projecten. De eerste maanden bij Blauwhoed stonden daarom in het teken van kennismakingsgesprekken en verdiepen in het bedrijf. Wat haar opviel is dat iedereen oprechte interesse heeft in elkaar en allen vol passie aan het werk zijn. 

Blauwhoed is als projectontwikkelaar altijd bezig met woon- en leefomgevingen ontwikkelen die bijdragen aan het welzijn en de welvaart van mensen en de maatschappij. Dit onderwerp zit bij Denise in haar DNA. Ze is daarom al toekomstplannen aan het maken. Haar ideale woongeluk ligt namelijk in het zonnige Bretagne in Frankrijk. Vol overtuigingskracht geeft Denise aan daar over 10 jaar te wonen. Tot die tijd gaat zij elke dag met veel plezier vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel op haar fiets naar Blauwhoed. 

Met veel enthousiasme ondersteunt Denise de ontwikkelingsmanagers én organiseert zij samen met collega's uiteenlopende evenementen bij Blauwhoed. En laat dat maar aan Denise over zij is een echte regelaar en aanpakker. Ze zorgt dat alles op rolletjes loopt. Hoe kan dat ook anders met de opgedane werkervaring bij verschillende grote bedrijven. Inmiddels is Denise niet meer gek te krijgen en zorgt zij in dynamische omgevingen voor stabiliteit en rust. Haar enthousiasme en vrolijkheid zijn dan ook geen overbodige luxe.