Pascal Schreur toegetreden tot directieteam Blauwhoed

donderdag 16 mei 202406:12
null

Begin mei is Pascal Schreur aangesteld als directeur ontwikkeling bij Blauwhoed. Na ruim 9 jaar als ontwikkelingsmanager bij Blauwhoed te hebben gewerkt, wordt hij verantwoordelijk voor focusgebied zuid, waarbij hij samen met zijn team werkt aan de projecten in het zuidelijk deel van de Randstad.

Pascal vertelt, “De wereld om ons heen is continu in verandering. Dat merken we ook in ons vakgebied aan de maatschappelijke thema’s die spelen, de economische en technologische ontwikkelingen en de wet- en regelgeving die verandert. Om toekomstbestendig te blijven en te anticiperen op de vraag vanuit de markt is het essentieel dat wij met onze projecten hierop in blijven spelen.”

Met de aanstelling van Pascal wordt invulling gegeven aan een toekomstbestendige organisatie waarbij Eltjo Bouwman verantwoordelijk wordt voor de projecten in focusgebied noord.

Eltjo: “Ik ben enorm trots dat we deze vacature vanuit Blauwhoed hebben kunnen invullen. Als ontwikkelingsmanager heeft Pascal gewerkt aan uitdagende projecten in de regio Utrecht-Amsterdam. Daarbij hebben we veel en fijn samengewerkt. Het is mooi dat hij nu binnen Blauwhoed een volgende stap in zijn carrière kan maken. Ik wens hem veel succes toe.”

Pascal is ruim ervaren binnen project- en gebiedsontwikkeling. Voor zijn dienstverband bij Blauwhoed werkte hij bij BPD Ontwikkeling, Rabo Vastgoed en gebiedsontwikkelaar AM. Het is voor hem duidelijk waar hij de komende tijd zijn focus op wil leggen: 

“Het ontwikkelen van projecten wordt steeds complexer. Het proces is continu in beweging. Om grip te houden en als team de juiste dingen te doen, wil ik overzicht creëren en vraagstukken terugbrengen tot zo slim mogelijke oplossingsrichtingen.”

Phillip Smits: “Pascal is doelgericht, probleemanalytisch, leidend in processen en verbindend. Een hele waardevolle aanvulling op ons team. Ik kijk er naar uit om samen met hem en de rest van het team te bouwen aan een gezonde toekomst.”

Het directieteam bij Blauwhoed bestaat uit Phillip Smits (algemeen directeur), Ernst Peeman (financieel directeur), Yvonne van Mierlo (directeur Blauwhoed Studio), Eltjo Bouwman (directeur ontwikkeling) en Pascal Schreur (directeur ontwikkeling).