Programma Real Estate Futureproof

vrijdag 15 januari 202108:23
null
Blauwhoed neemt deel aan het online vastgoed event Real Estate Futureproof op 19 en 20 januari 2021. Tijdens het event kun je Keynote Speakers volgen, rondetafelsessies bijwonen, een-op-een netwerken en virtuele beursstands bezoeken.

Senioren in the spotlight

Er zijn veel kansen voor en door senioren. Benutten we die ook in de praktijk? Een ervaren doelgroep waar nog veel van en over te leren is. Tijdens het event bespreken we allerlei aspecten waarmee doorstroming kan ontstaan, er waardeontwikkeling is én we bijdragen aan een gelukkige, gezonde toekomst voor senioren.  Daarnaast gaat Yvonne van Mierlo van Blauwhoed in gesprek met stedelijk econoom en universitair docent Ioulia Ossokina van de TU Eindhoven en Erasmus Universiteit Rotterdam over een gelukkige toekomst voor senioren. Op basis van empirisch big-data onderzoek naar menselijk gedrag in de gebouwde omgeving vertaalt zij inzichten naar praktische aanbevelingen voor ontwerp en beleid. Deze Keynote is op dinsdag 19 januari 13:00 uur

Het programma van Blauwhoed  

Rondetafel #012: Kansen verzilveren met en voor senioren, verleidend! / Di 19 jan 13:30 u 

Verzilver je kansen bij senioren door inzichten van data analytics, artificial intelligence en co-creatie te vertalen naar ontwerp en beleid! 

Angelica Cicilia - Syntrus Achmea  

Gert Jan Hagen  - Springco 

Ioulia Ossokina - TU Eindhoven 

Yvonne van Mierlo - Blauwhoed 

 

Rondetafel #004: Middensegment: dé sleutel voor doorstroming van senioren / Di 19 jan 15:30 u 

Van woorden naar daden: doorstroming komt pas echt op gang met woningen in het middensegment. Wat zijn bottlenecks? Waar liggen oplossingen? 

Nienke Miedema  - Gemeente Rotterdam 

Wethouder Karin Schrederhof - Gemeente Delft  

Phillip Smits - Blauwhoed 

Tineke Groenewegen - Blauwhoed (moderator)

 

Rondetafel #003: Gezond en gelukkig oud worden in Amsterdam? / Wo 20 jan 13:30 u 

Gezond en gelukkig oud worden in de stad. Hoe faciliteer je dat als de woningmarkt op slot zit en de voorraad vaak ongeschikt is? 

Marian Koers - Gemeente Amsterdam

Sophie Keulemans – ter Kuile - Cordaan 

Erwin Drenth - Bouwinvest 

Eltjo Bouwman - Blauwhoed 

Merel Putman - Blauwhoed (moderator)

 

Virtuele beursstand  #007

De BOOTH van Blauwhoedoftewel de beursstand, is iedere dag geopend van 8:45 uur tot 18:00 uur. Daar kun je onze poll invullen en onze ‘Company Culture’ film bekijken.  We zien je graag tijdens Real Estate Futureproof!