Ruimte voor ontmoeting in 2022

vrijdag 23 december 202210:16
null
Categorie
#innovatie
We zijn enorm blij dat er dit jaar weer ruimte was voor waardevolle ontmoetingen. Met elkaar en met partners. Bij en in de projecten. Tijdens evenementen.  Samen werken aan nieuwe leefomgevingen waarbij er niet alleen aandacht was voor natuurinclusiviteit en het veranderende klimaat maar ook voor de sociale impact van onze leefomgeving. We blikken terug op een heel mooi jaar.  

Elkaar ontmoeten bij projecten 

In het Lloydkwartier was het feest: naast de oplevering van Eden District, wordt na een ingewikkeld traject ook de start bouw van STACK groots gevierd. Verder is er een tijdscapsule begraven bij de start bouw van Waterrijk, Lanenrijk wordt vergroend tijdens de bomenplantdag in Weespersluis, Casa Vita is na succesvolle co-creaties sessies voor ruim 70% verkocht. Bouwhekken worden versierd met graffiti kunst en tekeningen van scholieren.

null

Elkaar ontmoeten  bij partners

Dit jaar gingen we verder met bestaande en ook veel nieuwe partners. Samen met gemeenten, bouwers, architecten en ontwikkelaars werkten we aan waardevolle projecten. Ook andere partnerships zjin van meerwaarde. Met de Hartstichting en The Social Handshake  zorgen we ervoor dat we bezig zijn met vitaliteit, niet alleen voor onszelf maar ook juist voor de ander.

null

Elkaar ontmoeten  bij Blauwhoed

Na twee jaar op afstand werken, komen we dit jaar langzaam terug op kantoor. Hybride werken is het nieuwe werken. Donderdagen met het hele team elkaar fysiek ontmoeten in Rotterdam. De dag waar iedereen elkaar kan treffen en (bij kan praten) (tijdens een gezamenlijke lunch). Maandbijeenkomsten, Blauwhoed Academies en projectbezoeken zijn er weer volop dit jaar. Ook nieuwe medewerkers, we verwelkomen dit jaar: Denise, Virin, Melissa, Robbert-Jan en Mofadja.

null

Elkaar ontmoeten bij  evenementen

Blauwhoeders waren dit jaar weer volop aanwezig op uiteenlopende evenementen. Van spreken en presenteren op zakelijke events, zoals de Dag van de Projectontwikkeling, Utrecht Vastgoed en het ZorgSaamWonen congres, tot het buitenzetten van de bloemetjes tijdens NLdoet. En er was nog veel meer: een concert bij de Glasfabriek, geïnspireerd worden bij de Dakdagen en Floriade, het Geluk & Gezondheid Food-for-Thought diner, het  Social Investments diner en uiteraard niet te vergeten de 32ste Levertraan! Social impact stond centraal. Een belangrijk thema dat Blauwhoed omarmt. Want bij ons staat social impact voor samen met elkaar werken aan een gezonde en gelukkige leefomgeving, die natuurinclusief en klimaatadaptief is. Echt verbinding maken met partners, met geïnteresseerden, bewoners, omwonenden en gebruikers. 

null

Samen bouwen aan de toekomst

 De uitdagingen in 2023 gaan we aan door in te zetten op onze innovatie en creatieve kracht. Waarbij échte verbinding leggen en waardevolle samenwerkingen nog meer van belang zijn.Want voor de oplossingen van morgen moet je anders durven denken en doen en alleen SAMEN bouwen we de toekomst…....Tot in 2023!