Veel interesse Online Woonbeurs Rotterdam

dinsdag 31 maart 202009:41
null
Toen een aantal weken geleden duidelijk werd dat de jaarlijkse woonbeurs Rotterdam niet door kon gaan is het enthousiaste verkoopteam van Blauwhoed direct aan de slag gegaan om woningzoekenden een alternatief te kunnen bieden.

Anders denken én doen!

Het aanbod van nieuwbouwwoningen in Rotterdam en omstreken is gebundeld op één website om geïnteresseerden een duidelijk overzicht te geven. Deze Online Woonbeurs Rotterdam is vervolgens met een online campagne onder de aandacht gebracht en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Daphne de Bloois, verkoopmanager bij Blauwhoed, vertelt: “We zien dat serieuze kandidaten zich in groten getale gemeld hebben via de Online Woonbeurs Rotterdam. Voor zowel projecten die in verkoop zijn als de projecten waarvan de verkoop nog moet gaan starten. Mensen zijn al gewend om zich online te oriënteren en in deze tijd neemt het belang daarvan alleen maar toe. Je moet anders durven denken én doen om in beweging te blijven.”

Online kansen

Met de technologieën van tegenwoordig liggen er veel kansen om online contact te krijgen en te onderhouden met je doelgroep. De Online Woonbeurs Rotterdam van Blauwhoed is daar een goed voorbeeld van. In de website was ook een live chat functie geïntegreerd waar mensen met vragen direct in contact konden komen met het verkoopteam.