Koen Harleman start als concept- en innovatiemanager bij Blauwhoed

maandag 08 mei 202314:06
null
Koen is initiatiefrijk, analytisch en sociaal. Zijn passie is continu blijven innoveren. Hierbij heeft het realiseren van toekomstbestendige gebieden voor zowel mens, dier als natuur de focus.

Voor zowel Koen als Blauwhoed geldt: innoveren is niet alleen anders denken, maar ook anders doen. 

“Ik vind het een uitdaging om binnen de context naar de meest duurzame oplossingen te zoeken waarmee de kwaliteit van een project geoptimaliseerd wordt. Daarnaast vind ik het belangrijk om organisatie breed een ‘duurzame kapstok’ te creëren. Waarmee we onze doelstellingen inzichtelijk en resultaten meetbaar maken.” 

Zijn ervaring als projectontwikkelaar bij KondorWessels Vastgoed en adviseur duurzaam en circulair bouwen bij Lidl Nederland kan hij goed inzetten in zijn nieuwe rol. Want als concept- en innovatiemanager gaat hij voor Blauwhoed op zoek naar innovatieve oplossingen en zorgt ervoor dat deze ook daadwerkelijk toegepast worden. 

Het wordt steeds belangrijker om als projectontwikkelaar innovatie in werkprocessen te borgen. Vooral met de veranderingen in de markt. Het zorgt ervoor dat je op een andere manier denkt en naar nieuwe oplossingen blijft zoeken. Yvonne van Mierlo is blij: “Met Koen's expertise op het gebied van innovatie en duurzaamheid wordt de concept- en innovatiekracht versterkt, een waardevolle aanvulling voor Blauwhoed.” 

Nog voordat hij officieel begon, maakte hij al kennis met alle Blauwhoeders. Niet op kantoor, maar tijdens een studiereis naar Parijs. 

“Gaaf dat ik werd uitgenodigd mee te gaan naar Parijs. Het was een perfecte gelegenheid om op een informele manier andere Blauwhoeders te leren kennen.” aldus Koen.