Filter tussen nieuwsberichten en blogs

Filter
Cobouw Blog: Succes in 2030?

Het begin van een nieuw decennium is voor Yvonne een mooie aanleiding om eens wat verder vooruit te kijken. Hoe ziet het er over 10 jaar uit? Waar moeten we nú op voorsorteren om dan succesvol te zijn?

17 jan 2020
Phillip Smits toegetreden tot bestuur NEPROM

Viviane Regout (Ymere), Phillip Smits (Blauwhoed) en Tobias Verhoeven (Synchroon) zijn per 1 januari toegetreden tot het bestuur van de NEPROM. Een korte kennismaking met deze nieuwe bestuursleden

13 jan 2020
Terugblik 2019

Throwback Thursday! Tijd voor een terugblik van 2019. Blauwhoed kijkt terug op een waardevol jaar. 

09 jan 2020
Ontwikkelen voor senioren: lessons learned van ParkEntree

Terwijl woonprojecten voor senioren anno 2019 maar mondjesmaat van de grond komen, praten ze in Schiedam na over vijf jaar ontwikkelen en bouwen voor deze doelgroep.

20 dec 2019
Wonen in Elzenhagen Zuid stap dichterbij

Elzenhagen Zuid verandert in een stedelijke woonbuurt vol groen met ruimte voor 1.800 woningen en verschillende voorzieningen. Op 19 december ondertekenden de betrokken partijen de woningbouwcontracten.

20 dec 2019
Er wordt weer gebouwd in het Rotterdamse Lloydkwartier

De bouw van Eden District, het bijzondere woonproject op de Lloydpier is van start. Na jarenlange ‘bouwstilte’ is het geluid van draaiende kranen weer terug in het Lloydkwartier.

17 dec 2019
Om emissievrij te worden moeten we anders durven denken en doen

Namens Blauwhoed tekende ik, vastgoedjurist Carien van den Berg - Spruijt, gisteren de ‘Malieveldverklaring Emissievrij Bouwen, Ontwikkelen en Ontwerpen'.

13 dec 2019
Cobouw blog: kwaliteit van leven

Heb jij er weleens over nagedacht wat kwaliteit voor jou is? Als consument? Voor mij is dat wanneer een product of dienst mij een glimlach bezorgt.

11 dec 2019
"Welzijn wordt het nieuwe verdienmodel voor vastgoed"

Wat worden de trends in proptech in 2020? Yvonne van Mierlo geeft als één van de leden van netwerkorganisatie Holland ConTech & PropTech op verzoek van Vastgoedmarkt haar visie op die vraag. 

06 dec 2019
Bouw 388 studentenwoningen in Centrum Amsterdam Noord van start 

In het Amsterdamse Noorderkwartier is de bouw van een woontoren met 388 sociale huurwoningen gestart, bedoeld voor studenten en starters.

03 dec 2019
Beweging in de woningmarkt: ontwikkel voor senioren

De woningmarkt zit op slot. Voor starters al langer, maar er zijn ook te weinig woningen voor gezinnen en ouderen blijven te lang in hun eengezinswoning wonen. 

30 okt 2019
Een complete woonbuurt voor de actieve 50-plusser

Vijftigplussers, het is een van de grootste én belangrijkste groepen in onze maatschappij.

14 okt 2019
Een haat-liefdeverhouding met leefstijlsegmentatie

Laat ik maar met de deur in huis vallen: ik heb een haat-liefdeverhouding met leefstijlsegmentatie. Je weet wel, mensen framen, in hokjes stoppen.

25 sep 2019
Gebiedsontwikkeling Leeuwesteyn Utrecht in volgende versnelling met start van woningbouwproject Stroom

Het Utrechtse Leeuwesteyn groeit én bloeit. Met de start bouw van deelproject Stroom zetten de samenwerkende partijen de vaart erin. 

18 sep 2019
Blauwhoed breidt team uit met ontwikkelingsmanager Marjolijn Smit

Sinds kort versterkt Marjolijn Smit (39) het team van ontwikkelingsmanagers bij Blauwhoed. Marjolijn heeft ervaring met diverse kanten van de vastgoedbranche. 

16 sep 2019

Pagina's